Fortsätt till huvudinnehåll

(Sh)hoppa bäst

Löparflowet håller i sig:
Vilket härligt sätt att börja dagen på.

Polarn skulle ha en härlig dag, för hon skulle på kalas. Hon var så himla nöjd med att få ta på sig sin svarta kostym med vit skjorta och blårandig fluga. Äntligen en hel kostym med matchande kostymbyxor. Dessutom var kalaset på Yomp, så hon skulle ägna någon timme åt att hoppa och studsa, vad kan passa bättre.

Pyret bad att få ägna tiden åt sin favoritsyssla: shoppa. Hon och jag strosade runt på secondhand där hon letade ut nya favoritplagg. 2 bälten och 5 plagg till henne, 2 till Polarn och 4 till mig, plus ett par stickor. Allt landade på 200 pix. Då är det lätt att vara generös och säga att hon får plocka vad hon vill. 

Så vi fick alla ägna oss åt våra favoriter denna söndag. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän