Fortsätt till huvudinnehåll

En till?

Så tittar vi på detta fynd från rean på Lindex; 220 spänn!
"Fast, behöver du verkligen en svart kappa till?"
Men gud vad ni ska hålla på. Nä, det kanske jag inte gör, eller jo, så här:
Jag har en riktigt tunn, ofodrad, eller två sådana egentligen, för sommaren.
Jag har en fodrad typ trenchcoat-stil, för tidig höst, sen vår.
Jag har en riktigt tjock i ullblandning för vintern.

Den här är precis lagom för sen höst, mild vinter, tidig vår. Och en sån har jag inte. Eller jag har en som mer är kort kappa/lång jacka men det är ju inte samma sak.
Nu förstår ni varför just den här kappan, med de fina detaljerna, till det överkomliga priset, var ett helt nödvändigt köp.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän