Fortsätt till huvudinnehåll

Fredag

I ett möte på jobbet för oss som arbetar som barnombud fick vi lyssna på regionens barnrättsstrateg. Självklart skulle det visas en film som fick hela rummet att snyfta, det är typ lite standard på den typen av föreläsning. Måste hitta något snyftigt att visa på mina föreläsningar kom jag på.
I alla fall, Region Kalmar beskriver sitt arbete på ett fint sätt, titta
här

På vår arbetsplats fick vi sedan till lunchen en belöning från ledningen för det jobb vi gör:
Japp. Eller inte Japp utan Kexchoklad. Men japp, det komplexa arbetet vi gör belönas med varsin chokladbit, och som anställda i regionen blev vi genast glada och kände oss just belönade. Vi har inte höga krav direkt.

Och på tal om något helt annat; Dagens outfit
Spännande att spendera dagen och undra om tryckknapparna skulle råka gå upp. 
Den nedersta poppade upp några gånger, men i övrigt klarade jag mig. 

Allt som allt en spännande fredag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän