Fortsätt till huvudinnehåll

Efter jobbet

Der anordnades en AW idag, den blev väldigt lyckad på många sätt. Jag tror att de som knöt ihop säcken hittade många små komponenter som passade inte bara mig, utan många i arbetsgruppen, typ 20 personer för att vara noga. 

☆ En kollega som bor på bara några minuters avstånd från jobbet i ett mysigt lägenhetshus upplät sin bostad för ändamålet.

☆ De köpte in libanesisk buffé.
En tallrik där hälften snabbt slank ner kunde se ut så här:
☆ Buffé och dricka betalades genom Swish veckan innan.

☆ De hade lagom töntiga lekar, inte för obekväma.

☆ Det bjöds på tårta:
☆Det hela kunde börja tidigt, och därför sluta tidigt och alla kunde ta sig hem på precis samma sätt som alltid.

Man blir ju lite lat när man kommer till åren, så AW inne i stan lockar liksom inte. Hemma i ett vardagsrum är ju så mycket trevligare. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän