Fortsätt till huvudinnehåll

Hitan och ditan.

Det blev en dag lite "all over the place" kan man säga.
Först lämna en arvsmassa på förskolan innan jag åkte till jobbet. Sen upptäcka knas på jobbet som behövde fixas innan jag gick till utbildning i barnsamtal. Sen springa in till kontoret på lunchen och ordna lite till med oväntade vändningar på jobbet. Sen springa ut och köpa lunch, som jag åt i solen. Sen springa tillbaka till utbildningen. Sen springa fram och tillbaka mellan utbildningslokalen och mitt kontor eftersom det behövdes några samtalsrum för några övningar och kursledaren är en kollega så hon undrade om vi kunde låna mitt rum. Sen springa till bussen och åka hem och hämta Pyret. Sen vända i dörren och springa till tåget eftersom mammakompisen och jag bokat bord på restaurang. Tågen hade självklart elfel eftersom det var fredag den 13:e, men jag hann in till stan ändå.

Efter det sprang jag inte så mycket. Vi åt middag i lugn och ro på en liten nyöppnad italiensk skrubb. Sen tog vi en promenad i vårkvällen och fikade bort resten av den tid vi orkade vara vakna. När klockan slog 21 och stan började fyllas av fredag = fest - människor så kryssade vi mellan alla höga klackar och höga röster för att ta oss till tåget och åka hem. Det var fortfarande elfel, men vi kom hem.

Nu är helgen inledd och springandet hitan och ditan är satt på paus.   

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.