Fortsätt till huvudinnehåll

Vi kör lite sjukstuga igen.

Den oändliga historien, det var min favoritfilm när jag var liten.
Att det är en oändlig historia med sjukdomarna här hemma känns mindre som en favorit.

Jag mådde ändå okej igår, så jag tänkte att det kanske mest var en stressreaktion jag åkt på. Febern var borta, kvar var bara lite hosta och värk i den där jäkla höften.
Eftersom jag inte kände mig sjuk så gick jag med på att jag och arvsmassorna spenderade hela eftermiddagen med förskolebästisen och hennes mamma och syskon. Det gick utmärkt.

Fast vid lunchtid idag däckade Polarn i feber. Under eftermiddagen fick jag ont i kroppen och drabbades av den gigantiska tröttheten. Nu mår jag okej igen, men hostar ibland så jag tror att lungan ska komma upp. Och det är ju helt logiskt att vara sjuk några timmar varannan dag.

Det räcker nu. Den oändliga historien får gärna komma till slutscenen och börja visa eftertexterna. Jag känner mig rätt färdig med det här.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.