Fortsätt till huvudinnehåll

De små sakerna.

Idag:

Jag tänkte på hur alla borde gå en sån här utbildning, fördomar bekämpas ju så mycket lättare med kunniga lärare och välskriven litteratur.

Jag upptäckte fördelen med att ha några års livserfarenhet när man studerar ämnen som berör livet, för allmänbildning är ibland väldigt nära formell bildning.

Jag fick känna på hur det var att vara nervös igen och sen hur härligt det det är att sitta i ett gäng och skratta så ögonen tårades.

Jag lyckades ännu en gång ensam få båda trollen att sova i sina sängar innan klockan var 19.15. Dessutom somnade Pyret utan Bappen. Hon frågade inte ens efter den, så det går lite framåt.

Jag insåg att jag måste falla in i tråk-träsket och köpa mig en ryggsäck. Alltså måste.

Det var idag det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.