Fortsätt till huvudinnehåll

Veckans spaningar

Definitionen av fattigpensionär tror jag skiljer sig lite mellan hur det beskrivs i Aftonbladet och i övriga livet:
Att behöva sälja två fastigheter, varav en utomlands, och ändå fortfarande äga en fastighet kanske inte är så illa. Eller så är jag lite färgad av mitt jobb där jag möter personer som verkligen inte har pengar, inte ens bundet i fastigheter de kan sälja.


På tal om pengar; hur man definierar "reaklipp" kanske också ser lite olika ut:
Några inlägg senare definierade samma sida en klänning för några hundralappar mer på en annan kunglighet för "exklusiv stil". Svårt att hänga med där.

Jag tänkte att det var just pengar som inte togs med i beräkningen i den här artikeln:

Jag läste också detta märkliga i Aftonbladet Sport:
Men egentligen, har man rätt att bli förbannad för att man tittar på när någon annan utövar en sport. För mig är det helt obegripligt. Bli besviken, okej, men förbannad? Nä, lite mer koll på sin känslor skulle kanske vara bra. 

Den här artikeln var väl inte alls oväntad, men ändå så sorglig:
Var det så många som inte tänkte på att pandemin och hemarbete skulle försvinna igen? Tar man beslut om att skaffa djur så lättvindigt? Hur har alla dessa djur det nu när tiden inte längre finns?

Jag beställde linser, de blev försenade med 15 dagar utöver den vecka det ungefär ska ta att leverera, men Lenson kan inte ens bjussa på snabbare leverans. 

Jag hade några dagars uppehåll från springandet när jag var i Malmö, men det verkar inte ha varit så dumt, för jag fick nytt rekord:

Nästa spaning ska bli när mensen dyker upp. Min kropp jobbar så förbaskat hårt för att få igång den att jag känner mig halvdöd. Men trots flera dagars värk, svettningar, illamående och huvudvärk så är den flera dagar sen.  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän