Fortsätt till huvudinnehåll

Noll tålamod

Jag fick svar från supporten om hörlurarna. De hänvisar vad jag förstår till något problem efter en uppdatering som de inte kunnat åtgärda, men vill ändå att jag ska ägna ytterligare någon timme åt att försöka få igång lurarna. 
Så jag gjorde allt det där, fast jag redan gjort det mesta redan. Det funkade såklart inte. 
Nu kanske jag får prova något de skrev längst ner; att de har 14 dagars returplicy och köpet var inom den perioden. Men det vill jag ju egentligen inte, för jag vill ha deras lurar, de är grymt bra när man tränar. 
Till och med när man bara hör bra i ena luren (för att jag måste använda de gamla).
De hjälpte säkert med dagens rekord:

Jag har inte tålamodet för sånt här, jag vill bara ha det löst. Jag har svarat supporten, nu får vi se vad de säger.

Något annat som gav upp nu, typ, var den här:
Våffeljärnet som har sisådär 20+ år på nacken. Idag gick det knappt att få loss våfflorna när de var gräddade. Kanske är det något jag kan köpa för mina julklappspengar från jobbet? 

Teknik brukar väl haverera i flertal, så nu blir det spännande att se vad som ska paja här näst.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän