Fortsätt till huvudinnehåll

Clowna runt.

Sjöhistoriska museet hade ett evenemang som hette "Alla kan rädda liv" idag. Själva beskrivningen av eventet lät lite mäktigare än det verkligen var. Det skulle vara Sjöräddningssällskapet, Sjöpolis, Clownmedicin, Kustbevakning, Kompisbyrån, Sjövärnskåren och Clowner utan gränser. Man skulle kunna titta på båtar, göra knopar, pärla till förmån för Clownmedicin och se en föreställning av Clowner utan gränser.
Vi gick ombord på båtarna, pärlade och gjorde knopar och arvsmassorna verkade trivas även om vi något äldre kanske tyckte det var lite segt.
Fast sen.
Sen var det en ganska lång föreställning med Clowner utan gränser.
Pyret skrattade så hon kiknade och Polarn klappade händerna varma. Nog för att det är akrobatik jag aldrig varit, eller någonsin kommer vara, i närheten av att prestera, men det är ändå så enkelt. Och denna enkla humor roar i alla fall våra arvsmassor på ett alldeles makalöst sätt. Eftersom det är alltid helt underbart att se sina dna-kopior så helt uppslukade i glädje, så var plötsligt dagen helt kanon.  



Till min stora glädje hade glassen Nogger dykt upp som godis lagom till lördagsgodiset. Den smakade precis som det gottaste i glassen, så nu kan jag skippa att äta trist vaniljglass för att komma åt själva huvudnumret. Fantastiskt.   

Vips så var en somrig lördag avverkad. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.