Fortsätt till huvudinnehåll

Bara man rör på sig.

Min ofrivilliga paus från träningen har gjort mig vek och lämnat mig totalt utan uthållighet. Jag tänker att tiden kommer vara en bristvara ett tag till, så jag får använda arvsmassorna som träningsverktyg.  

Vi packade in deras cyklar i bilen idag och for till skogs. Min partner för dagen blev Pyret, hon cyklade, jag sprang. Nu cyklar hon ju hyfsat självständigt så jag fick kuta på med ganska få pauser, kombinerat med att putta henne i uppförsbackar. En utmärkt intervallträning med andra ord. Sammanlagt fick vi ihop 3 km.

Lunchen åt vi i gräset, så klart, följt av en stunds kast med frisbee. När kom hem fortsatte vi med promenad till lekpark och pizzeria. Jag misstänker att jag kommer vara rätt mör imorgon. 

Sen var andra mindre möra. Trots att Polarn under dagen övade på att cykla utan stödhjul, lekte hund och därför jagade frisbee och fjärilar, lekte i lekparken och tog en promenad till och från pizzerian för middag, så var hon som vanligt nu för tiden, halvt omöjlig att få att somna. Då hade hon ändå varit vaken sedan klockan 6.00 och min stegräknare var uppe i 14 000 steg. Det är en himla tur att vi inte bor i Norrland under sommarhalvåret, för det här ljuset gör henne vidrigt pigg. 
 
Pyret kunde uppvisa det bästa exemplet på att det idag var väldigt mycket sommar, hon hade nämligen härligt skitiga ben till kvällskvisten. 

Precis så ska barnben se ut efter en härlig sommardag.  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.