Fortsätt till huvudinnehåll

Exklusivt.

Jag har shoppat idag.
Ett par pumps från Vagabond.
En blus från J Lindeberg.
En kjol i ull från Karl Lagerfeld.
En kavaj från Ströms.
Jag kände att det var dags att unna mig lite exklusiv kvalitet.

Det var tur att det var lönehelg, skorna gick på 20 riksdaler och kläderna sisådär 40-45 spänn ihop. Svårt att säga exakt eftersom de säljs på kilopris och jag sänkte märkesgraden lite och köpte en kjol från enkla H&M också. Totalen för alla kläder blev i alla fall 53 kronor. För att hålla mig jordnära köpte jag ett par vanliga slip ons från x-it, fast silvriga for the bling, för 20 lappen också. 
Ett par slip ons till Pyret och två par tygsneakers, ett par var till arvsmassorna, ramlade ner i korgen eftersom barnskorna kostade 10 kronor paret.
Jag riktigt ruinerade mig.

Har jag nämnt att jag gillar secondhand.

Kommentarer

greken sa…
Wow vilka kap du gör! I höst när jag är fattig studenr/arbetslös får vi boka nån dag för loppishäng!
B.o.B. sa…
Jaa! Som när vi var studenter ihop för så många år sedan nu :)

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän