Fortsätt till huvudinnehåll

Veeee, Aaaaa, Beeee.

Vabuari hinner lagom inledas förrän vi inreder vår sjukstuga.
Pyret fick en inte så trevligt låtande hosta framåt natten i sällskap med lagom mysiga 39 grader. Hon var hjärtskärande ynklig under natten men vi skrapade ihop lite sömn ändå.
Så kom morgonen och hon var pigg, även fast hon fortfarande pendlade mellan 38.5 och 39.1 och lät som om hon rökt och druckit lite för mycket i för många år. Det hoppades, dansades och tjatade om att gååå uuuuuttttt, samtidigt som hennes syster var som en övertänd studsboll som höll på att bli attackerad av myroribrallan. Så vi tänkte att något måste vi aktivera oss med och en lunch ute kändes lagom. Pyret blev motiverad att äta lite men ville inte alls nöja sig med så lite aktivitet, fast ögonen var feberglansiga. Polarn var så rackarns pigg att hon inte ens kunde förmå sig sitta still och äta men tjatade konstant om att hon ville gå till bilen och åka hem. Det blir aldrig rätt hur man än gör.
Pyret sov sedan bort några timmar, efter att ha somnat i bilen, och var lite mer sjukling efter att hon vaknat. Rosiga kinder, varm som en vedugn, mer ointresserad av mat än någonsin och placerad i soffan i timmar.
Polarn var som en intressant kontrast en trotsig, busig, övertänd studsboll med allvarliga hörselproblem resten av dagen.

Nu kör vi vab-vecka då.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.