Fortsätt till huvudinnehåll

Framåt marsch.

När vi var klara med juridiken hojtade vi ett glatt farväl till att släpa på den där jäkla lagboken och andra olika kursböcker som var obligatoriskt att ta med till alla seminarier och föreläsningar. Sååååå skönt att slippa släpa på mördar-tung ryggsäck!
Sen kom den här kursen.
Där vi nu ska försöka tentaplugga på frågor som vi inte riktigt har gått igenom under kursen. Eller, läraren säger att vi har det, men vi har haft lite svårt att förstå hen ibland. Så det blir till att i några dagar ta med sig alla böcker och leta sig fram till svar på gamla tentafrågor.
Jag känner mig som Greken när hon övade inför de marscher som skulle komma på hennes GMU när jag släpar runt på en ryggsäck med tio kursböcker i.
Plus allt annat skit man ska släpa med sig då, som utskrifter av power pionts, anteckningsblock, pennor, matlåda, frukt, gottigottgott, mobil, nycklar, halstabletter, vattenflaska, handkräm… En liten koll på vågen visade att jag släpat på 8.8 kilo som mest.
Men jag antar att det är ett gott sätt att kompensera för att jag blev tokförkyld och fick lov att pausa det braiga tempot jag fått upp i träningen, med varannan dag i två veckor avbockat. Nu blir det låtsas GMU i miniformat med 20 minuters promenad mellan pendeltåg och socialhögskolan, och promenad till och från förskolan istället. 
Alla sätt är bra utom de dåliga.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.