Fortsätt till huvudinnehåll

Sjukstuga eller lekstuga.

Pyret tog sovmorgon och släpade sig ur sängen strax innan 10. Sova bort det sjuka var tydligen en bra taktik för sen låg tempen på 36.7 och tempot på noll till hundra på fem hundradelar.
Förutom snoriga näsor har båda arvsmassorna varit fullkomligt oberörda av eventuell virus invasion.
Vi har:
Tagit promenad till parken och hälsat på djuren, promenerat och kollat på ett bygge, och gått och handlat. Med betoning på , för vagnen transporterade bara hem en trött minsting, men var i övrig mest accessoar.
Vi har lagat lunch, bakat banankaka och lagat middag tillsammans.
Vi har fikat till filmvisning.
Vi har hjälpts åt att hänga tvätt.
Vi har gjort pärlhalsband (Pyret), respektive hällt pärlor överallt (Polarn).
Vi har lekt tåg och laga Blaze (som i Blaze och monstermaskinerna). Det sistnämnda var min favoritlek eftersom det innebar att jag skulle ligga i sängen medan de sprang och hämtade saker för att fixa mig.

Vi åker tåg.

Jag som hade en plan att de skulle ligga avslagna i soffan halva dagen i någon feberdimma, medan jag tog igen lite av de 6 kapitel jag ska hinna läsa och analysera innan onsdag.
Ha ha ha ha ha.
Vilken rookie.
Jag kommer skratta ända till midnatt, både ikväll och imorgon, åt mina idéer. 

Jag får trösta mig med att resultatet från fytusantentan från i julas, den där 10-12-sidor mardrömmen, kom idag.
Mellan allt torkande av snor, matfläckar, rumpor och kissfläckar (Polarn vill öva på att vara utan blöja) kunde jag vara lite chockskadad över ett B. Jag som redan gillade läraren är typ kär i honom nu.
   

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.