Fortsätt till huvudinnehåll

Trisslott ögonblick.

När jag ligger där på golvet och leker häst för att Pyret vill borsta mitt hår och sedan mina tänder, med samma borste... När hon säger:
"Sååååå jaaa, lilla gumman, du är en sån duktig häst, jag tycker så mycket om dig. Åhhhh! Vännen."
Samtidigt som Polarn bestämmer sig för att leka kram; hon rusar fram, kastar sig i famnen, säger "Kjaaaam!!" och ger den varmaste kramen i världen, för att springa bort några meter, vända och upprepa proceduren några gånger. "Några gånger" i barnversion, vilket alltså betyder allt mellan två och hundra beroende på vad som får dem att ledsna.
Där och då, när de klappar, kramar, leker, visar kärlek, kramar varandra ibland, Pyret kallar Polarn "söt", allt är gratis och värt alla miljoner och diamanter i världen, så betyder alla utbrott och vaknätter ingenting.
Just då är verkligen ren kärlek, just då älskar jag dem så mycket att jag inte kan titta mig mätt eller sluta klappa och krama tillbaka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.