Fortsätt till huvudinnehåll

Tre små bokstäver.

P
M
S
Alltså vad är det för jäkla påhitt?!
Sedan arvsmassorna anlände står det för Pestig Monster Status.
För i drygt en vecka runt äglossning får jag ont så in i helskotta av cystorna, blir hungrig som satan, får migrän, pendlar mellan yey och väldigtmycketney på tre röda, svettas, mår illa och håller på.
Sen har jag paus i en vecka för att i en hel vecka innan måntan köra samma race igen, med enda skillnaden att värken kommer från vanlig mensvärk.
Sen är det ny paus i en vecka.

Nu passade monster racet på att dyka upp på tentadagen. Jag tror att tentan gick bra ändå och den planerade efter-tentan-pizzan vi drog iväg på var väldigt trevlig.
Men.
Informationen att herr B.o.B. inte skulle ha pyjamasparty imorgon, som han brukar, var visserligen nice. Informationen att han istället skulle ha den idag väckte pms-monstret. Jag är ju trött som ett as efter tentan, för att svara på 6 frågor på 9 sidor under 2 timmar är som ett jäkla mentalt maraton. Dessutom är jag sötsugen. Och lite känslig. Med mensvärk. Hallå, världens bästa ursäkt för att bli tyckt-synd-om.
Men nä.
Polarn tog hänsyn till sin mor och somnade kvart över sex, bra empatisk förmåga hos den där. Pyret däremot körde ett Ja vill inte vila. Ja vill inte sova. maraton fram till åtta, innan hon däckade av utmattning i fotändan av sängen. Jag visade bättre empatisk förmåga än den lilla damen och bäddade ner henne.
Nu äter jag. Allt onyttigt jag hittar.

PMS, som om inte kvinnor får stå ut med tillräckligt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.