Fortsätt till huvudinnehåll

Sommartider nej nej.

Måste de där små sakerna vara så underbart drivna av någon slags inre Skalman klocka? Och om de nu måste vara det, måste de lyssna på den klockan när de samtidigt är inne i såna däringa faser?
     Att försöka få en vettig läggdags-tid till stånd i just den ovan påpekade situationen måste likna förhandlingarna mellan Telia och CBS Discovery. Det råder något av ett dödläge kan man väl säga.
     Pyret förhalar genom att begära gröt, en saga till, en annan saga, begära att få somna i soffan, exempelvis, och sen vråla Ja vill inte sova!!  
     Polarn vill ligga i famnen och leka akrobat, pilla på min mun, klappa katten, sparka på något-vad-som-helst, leka med nappen, leka med sitt hår, leka med mitt hår, bland annat.
     Att byta till sommartid är något jag aldrig märkt av förrän jag fick såna där saker som följer klockan som små robotar. Belöningen är väl att de sover en timme längre på morgnarna, imorse vaknade Polarn först vid 6.30, Oh the glory. En klen tröst när läggrutinen pågår i uppemot 2 timmar men Manärtacksamfördetlilla.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.