Fortsätt till huvudinnehåll

Händer inte mycket.

Status:

Arvsmassorna.
Pyret är arg. På allt. På inget. Men ofta.
Polarn är trött och svarar därför nej, till allt, utan att ens höra vad hon svarar på.

Jag.
Höften är överjävlig. Har så ont att jag vill böla så jag borde nog göra som Greken och söka upp en sjukgymnast eller något. Lite mer förvirrad än vanligt också känner jag. Misstar mig, kommer ihåg fel, blandar ihop och så, vilket är lite opraktiskt när man pluggar inför två tentor. Och jag börjar känna mig förkyld, vilket är lite opraktiskt om man vill komma igång med träningen igen.

Herr B.o.B.
Förkyld.

Katterna.
Keliga, busiga och sociala. Båda två! Japp, även den skygga är mer social, fast hon inte löper. Till arvsmassornas stora glädje ligger hon kvar och sover i deras säng när de går och lägger sig.

Imorgon är en annan dag, men status lär vara oförändrad.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.