Fortsätt till huvudinnehåll

Orginell tanke.

Vi tänkte åka och titta på mellandagarean.
Det var vi inte ensamma om.
Kista galleria gick det inte ens att komma in i.
Skärholmen hade gott om parkeringsplatser, men också gott om hysteriska människor.
Efter att ha konstaterat att det affärerna hade på rea var samma saker som de började rea redan veckan innan jul, så åkte vi hem, efter bara 30 minuter.
Det var hemma vi hittade fynden, så klart.
Halva priset på köksprylar, vi köpte två stekpannor, varav en var en hederlig gjutgärnspanna.
Jag antar att det är ett pinsamt ålderstecken när man blir riktigt glad över att ha fyndat stekpannor istället för kläder och skor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän