Fortsätt till huvudinnehåll

Blandad kompott.

Dagen började illa, katten skrek så det skar i hjärtat när hon försökte gå på lådan, så maken fick åka till veterinären.
Jag satt som på nålar och undrade vad som var fatt med mitt monster medan läraren skulle avtackas, och jag blev utsedd att lämna blomma och ge kram i mitt splittrade tillstånd.
Sen skulle jag få mitt slutgiltiga omdöme från sagda lärare, som var så fint att jag blev rosig om kinderna.
Jag blev lättad av att få höra att katten var okej, de misstänkte en inflammation i en kroppsöppning, vilket hon fick medicin och läskig strut runt halsen för.
Men så fick jag meddelat från annan lärare, som jag har ifrågasatt efter att hon har spenderat en hel termin med att förvirra en klass vuxenstudenter genom konstanta motsägningar och ändringar, att om jag ska kunna få MVG måste jag minsann skriva om min uppsats.
Och självklart följde instruktioner med om hur den skulle vara uppbyggd, som var totala motsatsen till vad hon gett för instruktioner innan.
Lärare har vansinnigt mycket makt, säger man emot får man straff.
Så nu sitter jag här och knappar, på en uppsats som är uppbyggd precis som det 20 tal uppsatser jag har skrivit de senaste 2 åren, vilket inte var vad hon ville ha från början.
Jag lär väl inte få bättre betyg för det eftersom jag ifrågasatte det hela nu med och gjorde henne upprörd.
Tänkte bara säga hej, innan jag knappar vidare.
Så hej.
Hur har er dag varit?

Kommentarer

Elenor sa…
21 dagar kvar till Indien =)
Snart kommer de snöööööö =)
Å sen blir de sommar så man kan sitta på en uteservering å dricka ööööööööööl =)
Puss puss min lilla smultrontass
B.o.B. sa…
Okej.
Jag kan hålla med om att man kan se fram emot många dagar i Indien.
Jag kan hålla med om att man kan se fram emot att sitta på uteservering och dricka öl.
Men smiley på att snart kommer det snö?
Nja...
Fast det känns tryggt att du håller fast vid dina glädjeämnen, jag vet var jag har dig vännen.
Puss puss.

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän