Fortsätt till huvudinnehåll

Fräcka fredag.

Vi tackar Å för roliga timmen denna fredag.

Mannen var i duschen när det ringde på dörrklockan.
En handduk saknades, så han tog hastigt sin ettåriga dotters haklapp på torkställningen för att skydda apparaten och sprang till dörren.
Mannen öppnade dörren, utanför stod grannens hustru, hennes leende steg till mungiporna, han tittar på haklappen, där står det:
VÄXER OCH BLIR STOR ...TILL MAMMAS GLÄDJE
Två damer diskuterar vädret. Den ena damen säger att hon använder mannens snopp som vädertecken.
Ligger den till vänster på morgonen blir det bra väder.
Ligger den till höger, blir det ruskväder.
- Ja, det må jag säga, säger den andra damen, men om den står rakt upp då?
- Ärlig talat, vem bryr sig om vädret då?
Två blondiner var ute och åkte i en gammal Folkabubbla. Plötsligt får dom motorstopp och kör in till vägkanten. De kliver ur bilen och en av dem öppnar huven.
- Inte så konstigt att vi blivit stående, säger hon. Motorn har försvunnit.
Under tiden har den andra flickan öppnat bakluckan.
- Vilken tur, utbrister hon. Här bak finns en reservmotor!

Kvinnor idag har falska bröst, falska naglar, falska ögonfransar, falskt hår, falska ögonbryn, botox i ansiktet, push-ups och många ligger i timmar i solarium för att bli bruna.
Och så klagar dom på att det inte finns RIKTIGA män
Oj,oj,oj !.... Jag var på en offentlig toalett i dag - jag hade knappt hunnit sätta mig ner när jag hörde en röst i det andra båset: "Hej, hur mår du?"
Jag: generad, "Bra!"
Det andra båset: "Så vad håller du på med?"
Jag: "Öh, bara sitter här."
Det andra båset: "Kan jag komma över?"
Jag: (attityd) "Nej, jag är lite upptagen just nu!"
Det andra båset: "Du, jag måste ringa tillbaka till dig. Det finns en idiot i den andra toan som håller på att svara på alla mina frågor
Den unga damen skulle dra ut en tand..  o tandläkaren sa som vanligt att det kom inte att göra ont alls.... Han böjer sig fram över henne,men stannar upp o säger förskräckt:"....du håller i mina testiklar!!

" Hon svarar:"jag vet......o vi ska väl inte göra varann illa eller hur... !!???"

Fröken hade tagit med sig klassen till en bondgård för att titta på djuren.
När dom kom till kohagen så fick dom se en tjur i full färd med att bestiga en ko.....
-Hmmmm... Vad gör dom? Undrade lille Pelle.
-Åhhhh... Dom hoppar bock, sa fröken något generad.
-Vad synd!!! Sa Pelle, att han hade pitten i vägen.
Annars hade han nog kommit över...

Kommentarer

Greken sa…
Hahaha, skönt att få skratta lite efter en lång dag! :-) Jag håller tummarna för insättningen!!!! KRAM

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

Räkna till 10

Pyret ville gärna åka in till stan, målet var ett besök på Kawaii.se. Det blev två besök. Ett för att titta på allt i evigheter och inte kunna bestämma sig, och ett till för att titta i evigheter och med stor vårda bestämma sig. Vi tog en paus där emellan för att äta buffé på Pizza Hut och hitta vårskor till Polarn, och ge Pyret en chans att bestämma sig. Hon kunde inte bestämma sig. Alltså jag fattar, jag la en ansenlig del av min veckopeng på alla söta saker från Hello Kitty och company, sånt här väcker fortfarande habegär i mig: Men jag hade en liten hylla i lokala leksaksaffären att glo på, inte en affär med prylar från golv till tak. En liten affär, med trånga gångar, inte alls gjorda för att en mamma och syster ska stå och vänta på att Pyret bestämmer sig. Jag tror att jag fick extra mammapoäng för att jag inte stressade, och lät henne gå tillbaka. Möjligen lät jag liiiiite irriterad när hon helt besatt ville förkorta alla andra besök i butiker för att hon inte trodde