Fortsätt till huvudinnehåll

Det går undan

Arvsmassorna fick gott om julklappar som går att roa sig med, de skulle hållas sysselsatta under jullovet. 
Polarn fick (självklart) Lego av sin morbror, nu har hon gått över till tekniklego:
Tanken var att det skulle ta lite längre tid att bygga. Hon började igår:
Hon är så sjukt duktig på det där, behöver ingen hjälp alls. Om hon brukar vara taggad på sina Legobyggen är hon överexalterad denna gång eftersom hon så gärna vill köra den. Hon sa idag att hon nog skulle ta en liten paus och fortsätta imorgon, för även om hon gärna vill bli klar, så vill hon ju inte att bygget ska ta slut. I nästa mening började hon planera för vilket Lego hon ska önska sig i födelsedagspresent.

Pyret har fortsatt pyssla med sin lera och idag skapat denna kreation:
Hon började med lera för 3 dagar sedan! Den där ungen! Allt som krävs är att titta på lite bilder på nätet, tydligen. 

På kattfronten inte mycket nytt. Kattbebis visade sig vara typen som kryper in under täcket på natten, upptäckte jag när jag vaknade på morgonen. Hon kom också väldigt nära storkatten idag; spänningen var total:
Skillnaden i storlek är ju fantastiskt lustig.

Storkatten fick sig en genomgång av pälsen idag:
Hon uppskattar det mer än vad det ser ut.  Hon kelar alltid i början, blir allt mer irriterad, och slutar med att vara tokförbannad. Men hon är också alltid mer sällskaplig en stund efter. Och se så tjusig hon blir:

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.