Fortsätt till huvudinnehåll

Inte bara vi

Det var inte en enkel sak att ordna ett Covid-test till lilla fröken. Inte heller så här på dag 2 var det möjligt att beställa ett hem-test, och för att hämta ut på Apotek behövde man åka långt. En endaste liten plats fanns kvar på ett drive-in i närheten, annars fick man åka tvärs över länet för att få en bokning. Det känns ju lite oroväckande.

Polarn var dock inte ensam om att vara sjukanmäld. Eftersom skolan haft ett bekräftat fall av Covid och därefter haft hög sjukfrånvaro har de beslutat att hela skolan ska testas, och alla elever fick därför med sig detta hem:
Testet ska göras av alla på söndag kväll, tas med till skolan och hämtas där av transportör.

Nu får vi snart veta om vi ska isolera oss allihop nästa vecka, eftersom det åter är rekommendationen om en familjemedlem är smittad. Jag kollade att min jobbdator fungerade, bara för säkerhets skull. Det var i och för sig dumt eftersom jag då såg vad bara två dagar borta hade genererat i arbete.

Hur som helst, vi har ju förutsättningen för att klara all isolering som krävs eftersom vi har fått massor av pussel av min mamma.
Idag löste jag, Polarn och katten detta:
 
500 bitars pussel lägger vi på en dag nämligen.
Helt i pandemi-feeling fattades en bit. Undergången är nära.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.