Fortsätt till huvudinnehåll

Påfyllning av energi.

Innan den obligatoriska frågan "Vad ska vi göra idag?" hade yttrats, fick jag meddelande från Vitamin C som frågade om jag så där i sista minuten kunde ses för en lunch. Det kunde jag. Lunch på Söder och lite secondhand shopping i trevligt sällskap gav en härlig energikick.

När jag kom hem var det snart middagsdags och arvsmassorna ville på cykeltur. Polarn har valt att ha som sommarutmaning att lära sig cykla. Tekniken har funnits där ett tag, men hon har inte haft förmågan att fokusera på det hon gör, utan ägnar sig mest åt att betrakta omgivningen och sjunga. Men så efter ett besök på pizzerian släppte herr B.o.B. taget om pinnen och sprang jämsides henne. Det är ju helt makalöst hur de efter bara några få meter på egen hand plötsligt kan själva. Med bara lite hjälp att komma iväg så cyklade hon varv efter varv.

Hon var så underbart stolt över sig själv och Pyret blev lika stolt hon. De var så nöjda över att kunna cykla tillsammans. Jag njöt av att få vara med om ännu en milstolpe och att få se den där blicken full av stolthet. Vilken härlig söndag det blev.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: