Fortsätt till huvudinnehåll

En dag till.

Mina drömmar är besannade. Jag som gått och fantiserat om att kanske skulle jag få sova om vi provade att ställa in en större säng. In att valde arvsmassorna att dela upp sig, jag delade ena halvan med Polarn. Såååå mycket plats jag fick! 

Jag är en planerare. Ibland är det en bra sak. Som när man tänker att lång tid på resande fot och mycket promenerande kommer paja ryggen, och därför tar man med sig träningskläder.
Barnen fick leka sig trötta i poolen och sen slappa med plattorna medan vi nyttjade hotellets gym.


Det utlovade 100% regnandet har inte dykt upp än. Det kanske kommer, en personal sa att det har varit fint i några dagar nu så det kanske kommer några regndagar. 


Överlag roar sig arvsmassorna med att spana in djur. Varenda skalbagge, larv, hund, katt, fjäril, krabba, eremitkräfta och fluga måste göras till dagens upptäckt. Och de samlar fytrioelvatusen bitar av snäckskal varje dag. 


Jag njuter av en gigantisk frukostbuffé med massor av färsk frukt och kocken steker mumsig omelett åt en. Dessutom fattar de hur viktigt det är med kaffe. Kopparna är rejäla och de fyller ända upp. Jag är nöjd då. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: