Fortsätt till huvudinnehåll

Bara som det är.

Idag har jag mest suttit och fått pepp av handledaren att utnyttja det här, våga sätta prestationen åt sidan för en gång skull och bara ta för mig utifrån mina behov. Jag lovade.

Sen satte vi igång och fylla den nya Outlook kalendern. Jag leddes runt bland personalen för att boka in ett möte med var och en av de som var där. Syftet var att få lite bättre koll på organisationen, se olika arbetsroller och få insyn i socialförvaltningens alla områden. Det skulle dessutom ge mig möjligheten att få syn på intressanta områden att fördjupa mig i, fast jag fick också redan nu svara lite svävande på erbjudanden att hänga med på ditt och datt. Jag vet ju inte ens vad de erbjuder. Något jag tackade ja till var att handledaren skulle kolla upp om jag kunde få vara med på ett chefsmöte, inklusive övernattning, på ett stort, fancy konferensställe. Det vore ju rätt nice.

När jag skulle hem behövde jag hoppa in på Åhléns och köpa hårgrejser och sprang på en väska.
Behöver jag en ny väska?
Nej.
Men den var fin, väldigt fin.
Den var praktisk (5 innerfack, ett datorfack, ett ytterfack, nyckelhållare).
Den var i äkta läder.
Den var nedsatt med 70% från 1199 spänn.
Så jag köpte en väska till. Utan minsta dåligt samvete eller "jag förtjänar" eller "jag unnar mig". Jag köpte den för jag ville ha den.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.