Fortsätt till huvudinnehåll

Ljuset i tunneln! Eller så är det ett tåg...

Jag har gått hela dagen och varit förbannad över den där jäkla hemtentan. Så dumt utformad, så dumma krav, så dum kurs. När jag diskuterat olika punkters vara eller icke vara med pluggkompisarna har jag haft lust att kasta ut datorn genom fönstret. Allt ska vara med, men på bara 5 sidor, så vad kan man då ta bort?

Fast nu känns det plötsligt okej.
Kan hända att sista redovisningen för sista grupparbetet är imorgon, och det är inte ens ett grupparbete, eller en redovisning.
Kan hända att jag börjar få någon slags överblick över arbetet, fast jag inte är medveten om det än.
Kan hända att det går framåt, trots allt.
Kan hända att jag helt missuppfattat allt och därför fått någon vag, men helt felaktig, känsla av att det här kan gå.
Kan hända att jag totalt gett upp och bara inte bryr mig längre.

Oavsett vilket, det är skönt att spänningen släppt och ilskan ebbat ut. Soundtracket i mitt huvud har gått från "Die m.f. die" till "Sunshine and lillipops".

Eller så kanske det bara är den psykiska kollapsen som sent omsider inträffar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.