Fortsätt till huvudinnehåll

Vi har det bra, vi här bak i bilen...

... bullnonsens.
Vi bestämde oss för att prova att ha båda barnen bak i bilen, när vi ändå skulle böka runt med Polarns nya barnstol. Inte fasiken vet jag hur vi tänkte exakt men det har fallit ganska snabbt in i kategorin gör-om-gör-rätt. Andra har ju så, andra får vara lite vuxna och sitta fram, andra säger att: Äh, även om ungen sitter fram så kan man ju inte göra så mycket när den skriker. Andra ja, dom som inte har en Pyret.
     Vi har testat några svängar men hennes panik över att sitta fast, som kom tidigare, blir till fullskaliga utbrott nu. Dessutom börjar hon redan på väg till garaget att förklara att hon inte vill åka bil, hon tycker inte om att åka bil. Dagens utflykt resulterade i att hon drog igång på sin fulla kapacitet, och med det menar jag hysteri, och lyckades dessutom skrämma upp sin syster så pass att hon skrek tills hon knappt kunde andas längre. Jag fick riskera livet genom att dra av mig bilbältet och slänga mig mellan stolarna för att lugna ner båda arvsmassorna eftersom vi inte hade möjlighet att stanna.
     Så, tillbaka till Pyret fram och Polarn bak då. För husfridens skull.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.