Fortsätt till huvudinnehåll

Sweets for my Sweets.

Nu kan man kanske tycka att det är aningen överdrivet att vara stolt över att inte ha ätit godis eller fika på två dagar. Då tänker man kanske inte på att det innebär att "någon" har låtit bli sånt hela veckan.

Sen kan man kanske också tycka att det är riktigt klantigt att bestämma sig för att bli lite mer restriktiv med socker intaget samma vecka som påsken startar.
Eller så ser man det som att det är bra att börja med en mjukstart. Jag tänker på det där med att äta såna saker till helgen och så är det kort vecka och lång helg nu. Lite lagom början.

Någon kanske tycker att det är lite märkligt att ens diskutera att man inte äter godis eller fikabröd varje dag, att det väl är självklart.
Då har den någon inte haft en livslång sweettooth som följts av två års bebisbubbla med två skrikisar där socker är en god vän som håller en vaken tills räddningen anländer.

Två dagar. Det har krävt en järnvilja. Men nu är det ju bara två dagar kvar till helg, bara en dag om man ska se skärtorsdagen som helg. Bra planering tycker jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.