Fortsätt till huvudinnehåll

Fullkomligt logiskt.

Jag har hållit mig ifrån att träna eftersom jag har haft en segdragen feber i en vecka. Tanken var att det var något stress betonat och att lugn, ro och vila skulle göra susen. 
Därför var det väl helt logiskt att välja helgen till att ta itu med några sista saker i lägenheten som har varit på fixa-listan. Som att ersätta garderoben som gick sönder i flytten. Vilket innebar att montera dubbelgarderob, flytta en enkelgarderob och ändra den lite (såga i stommen), montera hyllor, flytta hyllor, flytta kläder, hämta garderobsdörr, hyllor och klädstång på vinden. Dessutom passade jag på att slänga upp lite skit på vinden; de sista flyttkartongerna, ett par kartonger med för stora kläder, en låda med bebisleksaker, några julsaker och några hyllor. Vinden ligger tre trappor upp. Utan hiss. Eller, jo hiss finns men då måste man ta hissen och sen gå en lång, lång loftgång och en trappa upp. Jag valde trapporna och gick fem vändor.
Jag är lite mör nu. 
Men det är ju så galet skönt att få såna där saker gjorda. Nu återstår ett badrumsprojekt, byta över-garderobs-förvaring och montera några barnspärrar. Sen är allt vi haft på projektlistan sen inflyttningen klart.

Därmed finns det ju ingenting som säger att inte nya projekt kan dyka upp. Som att våren är runt hörnet och en stor balkong och liten uteplats kan behöva piffas.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.