Fortsätt till huvudinnehåll

Jamåholeva!

Det var dags att fira Polarn med ballonger, girlanger och fika. En hel drös härliga människor ramlade in och hjälpte till att äta upp frukt, kakor och bär och gav det lilla livet fina presenter.
Jag myser och ryser över att få ge henne, och Pyret, bullriga födelsedagskalas och över att ha fått möjligheten att få anordna födelsedagskalas till mina barn. Helt makalöst.
Med det sagt är jag en ofantlig novis i barnkalas sammanhang och känner mig som ledare över en cirkus i ständigt uppror när jag ska försöka kombinera de eviga mammamammamammamamma med någon slags social verksamhet. Man hinner byta några ord med någon här, koka lite kaffe där, trygga ett knytte hit och prata en minut med någon annan där. Jag antar att jag får se till att ordna en-åt-gången playdate/pratstund med alla trevliga människor för att tillgodose den sociala biten och se det här som Polarns stund.
Min förhoppning är att alla gäster i alla fall fick en god fika-stund och att Polarn kände sig riktigt ja-må-hon-levad, från födelsedags tåget, tomteblossen och sin systers sång till frukosten, till den tidiga godnatt rutinen till följd av en spännande dag.
Sen kommer vi ju att ha några födelsedagar att öva oss på det där med  hur man ordnar kalas utan att vara lika trött som barnen efteråt. Trött men belåten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.