Fortsätt till huvudinnehåll

Inte för att det hjälper mig.

Efter en blä-dag i skolan där jag insåg hur jäkla tuff juridik-kursen kommer bli utan någon att diskutera med så var det skönt att komma hem till pluttarna.
Inte för att de vill hjälpa till att nöta termer och lagrum utan för att de skrattar så de kiknar åt varandra, Polarn lärde sig att klappa sig på huvudet och säga kabong! och Pyret satt still och lyssnade medan jag läste en hel godnattsaga (om Super-Charlie).
Själv kommer jag nog få gräva ner mig i böckerna istället för gruppen, hoppas att min hjärna tänker rätt och dyka upp igen efter tentan den 19:e.
Eller vad säger ni om det där med vilken rättsföljd som gäller vid det där rättsfaktumet i det där exemplet? Vill ni ta ett snack över en fika?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.