Fortsätt till huvudinnehåll

John Blund, jag vill ha ett snack med dig.

Hon vill inte sova, den stora lilla damen.
På förskolan har hon börjat sova oroligt och de har plötsligt fått uppleva hennes nattskräck några gånger.
Är hon ledig sover hon sällan på dagen längre utan lattjar runt klarvaken mellan 6 och 19.
När det närmar sig att faktiskt gå till sängs börjar också klagosången "Jag vill inte sova", vilket vi har löst med att påstå att hon bara behöver gå och vila lite istället. För vid det laget är hon så vansinnigt trött att hon somnar på mindre än en minut efter att huvudet lagts på kudden.
Kan det vara att hon håller på att avveckla middagsluren?
Är det en ny utvecklingsfas?
Har hon mer mardrömmar?
Jag antar att det bara är att vänta och se, men med tanke på att hennes sömn har varit kass sen start tycker jag nog att John Blund borde få sänkt lön.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.