Fortsätt till huvudinnehåll

Tumhållning efterlyses.

Vi har tagit ett kliv mot att återta vårt sovrum; Polarn har fått flytta in till sin syster.

Kanske kommer hon sova sämre när vi inte finns ett andetag bort, kanske kommer Pyret väcka henne, kanske får vi sämre sömn av att springa benen av oss in i barnrummet hela natten.

Men.

Kanske sover hon bättre när vårt vridande och snarkande inte stör, kanske är Pyret och hon vana vid varandras ljud nu, kanske får vi sova mer.

Samtidigt, i en annan del av barnrummet har Pyrets säng fått en makeover, ena spjälsidan är borta.

Kanske kommer hon trilla ur och bli jätterädd, kanske kommer hon upptäcka att hon kan gå in till oss och därför göra det tusen gånger per natt, kanske kommer hon störa livet ur sin syster.

Men.

Kanske kommer hon tycka att det känns tryggare att kunna kontrollera sin sömn och därför sova bättre.

Time will tell.

Fast lite tumhållning skulle uppskattas, bara för säkerhets skull.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.