Fortsätt till huvudinnehåll

Big mistake. Big. Huge.

                      Vår present till Pyret.

Lite kul tyckte vi att det var att Bamses sång fanns med, det tyckte Pyret också som genast lärde sig att trycka fram den på repeat. Nu har vi hört Bamse ettusentvåhundrafemtioåtta gånger. Ungefär. De andra 38 sångerna? Inte så mycket.
Å andra sidan var det räddningen vid morgonens tokutbrott. En ny sån där jäkla fas har tydligen inletts, som för många andra tvååringar, och vulkanen briserar på en hundradels sekund. Lovely.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.