Fortsätt till huvudinnehåll

Tillägg.

Även om Pyret deklarerar så här lagom till födelsedagen och jul att hon vill ha en pojke så säger jag No way.
Det blir ingen brorsa, även om vi redan fått frågan hundra gånger från alla möjliga.

Svaret på fråga A är:
Nej, jag vill inte ha en pojke också. Pojkbebisar är lika jobbiga som flickbebisar och att vara föräldraledig är lika pestigt oavsett kön. Det räcker gott och väl med två barn vare sig de har snopp eller snippa. Jag är nöjd, känner inte att jag skulle räcka till till ännu ett barn och har aldrig varit särskilt intresserad av kön.

Svaret på kommentar B är:
Nej, jag kommer inte komma och vara sugen om 5 år för att
1. Jag har fått så jag lär vara avskräckt till pension.
2. Om 5 år är det fullt möjligt att jag inte är fertil längre.
3. Du frågar någon som fick 2 barn vid en ålder av 37 respektive 39 år, inte en pigg 20 något eller dryga 30.

Efter 12 år av Ska inte ni ta och skaffa barn? så levererar man två kids i expressfart och ändå ska folk fråga om barnalstrande. Vad är det med det? Mitt nyrenoverade sovrum är fint men inte så intressant.

Så kära Pyret, du får önska dig något annat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.