Fortsätt till huvudinnehåll

Någon gång ska vara den första.

Vi tog med pyret för ett första besök på det här placet.


Hon såg kanske inte allt, men väl några fåglar, en ekorre, en säl, några getter och alla spännande människor!
Men mest kanske det var en invigning i livet som föräldrar; ta med barnet på en dag på Skansen. Det var en härlig känsla att faktiskt gå där, dragandes på barnvagn, fånigt pekande "Seeeer du fiiiina geeeeten?" medans barnet mest glor på de andra människorna som tittar på getterna.
På tal om föräldrar; inte nog med att vi såg lodjur, som man typ aldrig ser, vi såg lodjurs mamma med tre små söta bebisar. Naaaaaaaw.


Pyret slocknade av ren utmattning och då passade vi på att promenera tillbaka till city. Allt för att dra ut på den olidliga väntan på antagningsbeskedet. Jag lyckades faktiskt med konststycket att distrahera mig själv tills det var dags att något kallsvettig logga in.
Efter en god middag, en smaskig fika och herr B.o.B. som spelade Tina Turner Simply the best på hög volym i min ära, avslutas kvällen med lite alkoholfri bubbel.


Because I'm worth it.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.