Fortsätt till huvudinnehåll

Good old times.

Kollegan gick och nynnade på en bekant gammal dänga av den här bruden


Carola. På den gamla goda tiden.
Jag slängde mig in på Spotify och laddade ner en massa gamla härliga nostalgi låtar från den första skivan, den som gick varje vaken stund i lilla B.o.B.s barnrum när den kom ut. Den som höll på att driva föräldrarna till vansinne, för att repetition är varje barns största kärlek.
Några låtar från skivorna efter hängde också med, fast "Runaway" fanns inte hela skivan, jag blev besviken.
Så vackert hon sjöng då, vilken fantastisk röst. Inte så där dussin-wailande-varenda amerikansk sångerska i topplistorna-skränande som nu.
Promenaden hem blev härlig idag, full av rosig nostalgi.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.