Fortsätt till huvudinnehåll

Wake up call.

Vi har ju grannar, där ovanpå.
Det kan dessutom vara ganska lyhört från den lägenheten ibland, vilket det inte alltid har varit men en tidigare lägenhetsinnehavare med Martin Timell drömmar verkade hjälpa till med den utvecklingen.
Lägger man sen till att många idag använder mobilen som väckarklocka, mobilen som inte bara piper utan också vibrerar, så kommer vi fram till min morgon.
Jag hade möjlighet att ta sovmorgon, för det var hemstudier idag, grannen skulle tydligen gå upp, men ville ha sovmorgon.
Summa sumarum; varannan minut i tjugo minuter lyssnade jag på wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr tystnad wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr tystnad wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr wrrrr tystnad.
Hur kan man trycka på snooze i tjugo minuter!? Och varför fick det mig att ge upp och kliva ur sängen, men inte grannen? Och hur slänger man en mobil i väggen om den finns i någon annans rum?
Nåväl, att gå upp klockan 7 istället för klockan 6 kan väl också räknas som sovmorgon.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.