Fortsätt till huvudinnehåll

Möjligtvis en av de sämsta filmerna på länge.

Jag brukade kolla på "Sex and the city". Kanske hade det med tidens anda att göra, kanske med åldern, men jag gillade den.
När första filmen kom var jag inte så intresserad att jag drog iväg och såg den på bio, men jag såg den när den kom på dvd och visst, den var lite sämre än serien, men okej.
Sen kom andra filmen och jag var ointresserad, dessutom var kritiken så svidande att det inte var svårt att låta bli att se den. Tills nu.
Den gick på tv och jag tänkte att det kunde vara värt att kolla in, det var det inte. Rackarns vilket bottennapp i dåliga repliker, stela ansikten och billiga klyschor.
Jag stod ut i en halvtimme sen gick jag och tränade istället, men fångande sista halvtimmen innan jag hoppade in i duschen för ovanpå allt elände så drog den ut i 2 1/2 timme.
Nu pratas det tydligen om en 3:a, helt ofattbart.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.