Fortsätt till huvudinnehåll

Fel i alla lägen.

Jag såg på rapporteringen från Norge igår, ja om Breivik såklart. På TV4 var det sura miner om att hans "tal" som han skulle hålla, eller att han skulle förklara sig, hur man nu vill se på saken, inte skulle få sändas.
Det är lite andra regler i Norge, så det var inte självklart att något av rättegången skulle få sändas, men det fick det, men de ville inte sända hans prat. Det skulle bara få rapporteras genom referat.
Jag kunde förstå varför de gjorde så, han vill ju få ut sitt budskap, det var ju därför han gjorde dessa vansinniga saker, vad kan såra honom mer än att se till att inte alla får höra det? Rätt åt honom liksom.
Idag rapporterar samma kanal att det är sura miner över att han fick tala fritt i rätten igår (fortfarande utan att sändas), för det var väl dumt att han fick få ut ditt budskap.
Är det bara jag som vill att folk ska bestämma sig?
Antingen vill man höra vad han säger, eller så vill man det inte.
Jag vill det inte, han kan behålla sina åsikter för sig själv.
Samtidigt tänker jag att de som bestämmer kring den där rättegången är dömda att misslyckas, hur de än gör kommer massor med människor tycka att de gör fel. Hopplöst läge liksom, eftersom att det inte finns något sätt att få rättvisa i det här.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.