Fortsätt till huvudinnehåll

Sinnescirkus.

Nu när jag har lärt mig konsten att läsa tankar.
Och kan få folk att göra som jag vill.
Och får ligga.
Och har mentala superkrafter.
Allt tack vare Henrik Fexeus böcker, så ska jag nu bara kolla in den här:

Dels för att lista ut vad det egentligen var vi såg när vi var på föreställningen, men också för att se hur alla mina nya förmågor kan användas i verkligheten.
Ja, på min väg mot totalt herravälde, ni vet.
Kommer bli bra det här.
(Egentligen tror jag att jag kommer undra lika mycket över vad jag såg när dvd:n är slut, som jag gjorde efter föreställningen, men det är okej, för jag är inte alls en kontroll människa.)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän