Fortsätt till huvudinnehåll

Vraket B.o.B.

Ryggen min är ju aningens kaputt.
Den där punkten vid höger höft som jag är långt ifrån ensam om att få problem med, den ovanför skinkan, mitt emellan ryggrad och höft, den är det.
Den låser sig, ibland.
När jag sätter mig ner, eller ställer mig upp, eller vrider på mig, eller vänder mig i sängen, eller kliver upp eller ner på något, eller står still för länge.
Men bara då.
Fast nu har det varit så ett tag, så då vill ju inte resten av ryggen vara sämre, nu hugger och stramar det mellan skulderbladen också.
Vilket ger huvudvärk.
Och som en extra bonus så är det ägglossning (jag har koll även om det inte är någon insättning den här månaden).
En sån med cysta-värk.
Jag kan inte böja mig åt något håll idag.
Men när man är ett vrak på den här nivån så får man åka till IKEA - igen!
Maken säger åt mig att köra dit.
Jag ville ha ett par gardiner jag såg igår, jag håller på och höstbonar.
När man är ett vrak får man inreda hur mycket man vill.
Förutom att man behöver hjälp av maken, för att man är ett vrak, men eftersom att man är ett vrak så hjälper han så gärna till.
Allt löser sig till det bästa trots allt.
Och i veckan ska maken få ordna tid till naprapaten han går hos, för nu ger jag upp.

Kommentarer

Greken sa…
Pluspoäng till maken! Ett filmtips mitt i allt är "Just go with it". Vet inte om den har kommit ut i videoaffären än, jag fixade den på svarta marknaden. Tror att den skulle kunna göra dig på bra humör! Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

Räkna till 10

Pyret ville gärna åka in till stan, målet var ett besök på Kawaii.se. Det blev två besök. Ett för att titta på allt i evigheter och inte kunna bestämma sig, och ett till för att titta i evigheter och med stor vårda bestämma sig. Vi tog en paus där emellan för att äta buffé på Pizza Hut och hitta vårskor till Polarn, och ge Pyret en chans att bestämma sig. Hon kunde inte bestämma sig. Alltså jag fattar, jag la en ansenlig del av min veckopeng på alla söta saker från Hello Kitty och company, sånt här väcker fortfarande habegär i mig: Men jag hade en liten hylla i lokala leksaksaffären att glo på, inte en affär med prylar från golv till tak. En liten affär, med trånga gångar, inte alls gjorda för att en mamma och syster ska stå och vänta på att Pyret bestämmer sig. Jag tror att jag fick extra mammapoäng för att jag inte stressade, och lät henne gå tillbaka. Möjligen lät jag liiiiite irriterad när hon helt besatt ville förkorta alla andra besök i butiker för att hon inte trodde