Fortsätt till huvudinnehåll

Evighetslång väntan.

Det här med att vänta på saker och ting är svårt för mig.
Föddes utan tålamod.
Såg nu att tävlingen på http://blogg.evaemma.se/#post487 pågår ända tills den 15:e!!
Kära nån.
Vad länge att vänta på att veta om jag har vunnit, jag som verkligen vill vinna.
Treåringen i mig stampar med fötterna, hoppar jämfota och pressar fram krokodiltårar: Jag vill, jag vill, jag vill!
Fast under väntan så har jag läst hennes blogg, och kan för smörandes skull (det skulle visst öka vinstchanserna) konstatera skrämmande många liknelser.
Inte nog med det gemensamma Fexeus beundrandet, pluggandet, humorn, och smart som attan, jag upptäckte även detta:
Hon har ett bra namn (vet ni som vet vem B.o.B. är), hon gillar samma mat, är blond, bär glasögon, gillar böcker, gillar samma parfym, gillar inte Denise Rudberg, men gillar How I met your mother och framförallt Barney, och gillar Stewie (mom, mom, mom, mom...)
En sådan blogg får väl ändå inte ha paus?
(Säger jag som också tog en paus.)
Nu ska jag lära mig tålamod och vänta äääääända tills den 15:e för att se om en fattig student blir glad ägare av Fexeus biljetter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän