Fortsätt till huvudinnehåll

Hur blir tigrar till?

Efter en plågsam natt med ytterst sporadisk sömn eftersom klimakteriet är jättekul och gör att cykeln är helt rubbad och mensvärk når en helt ny nivå, så behövde jag en lugn dag.
Ja, precis. Först uppehåll på över 70 dagar, sen med 28 dagar, sen med 20 dagar och nu med 11 dagar. Så himla spännande tillvaro.

Det var väl en fantastisk dag för att lära Polarn att använda symaskinen. Hela dagen. Från klockan 11.00 till 16.30. 
Hon hade gjort en skiss på vad hon ville sy, och klippt ut alla bitar, det var bara att börja tillverka en tiger.
För att vara ärlig så är hon ganska lättlärd, och självständig, så efter ett tag ville hon bara ha instruktioner vid nya moment och att jag sedan avlägsnade mig. Hon har i stort sett bara montering kvar efter dagens arbete. 

Så Gammelkatt och jag hängde på balkongen.
Tydligen är tegel världens mysigaste klösbräda.

Jag har chillat så mycket mellan syslöjden att jag redan kommit mer än halvvägs genom den bok jag köpte i förrgår.
Fristående fortsättning på Polcirkeln; Kallmyren av Liza Marklund, och den är precis lika bra som den förra. Så härligt att läsa bra deckare för en gångs skull. 
Det enda jobbiga med den här boken är att en av karaktärerna får cancer, i halsen, som först misstänks vara halsfluss men inte går över. Och här sitter jag med en hals som fortfarande krånglar och väntar på kallelse för att "utesluta bakomliggande orsak" till halsbölden jag inte borde haft. I medelåldern känns inget riktigt säkert längre. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: