Fortsätt till huvudinnehåll

Påminnelse

Jag vaknade vid 2 inatt efter en väldigt verklighetstrogen dröm. Jag drömde att jag hade värkar och var i början av en förlossning. Det var jag inte, däremot hade jag något av de jävligaste pms-smärtorna jag varit med om. De var verkligen som värkarna vid förlossning. Det var ckså lite illamående och yrsel inblandat. Just den här förlossningen pågick i ett par timmar, sen tog jag liiite sovmorgon och halvt slumrade till klockan 6.
Hej du härliga fas. Så fint att du känner att du fortfarande kan hitta på nya sätt att uttrycka dig.

Det var lite segt att få ihop dagen kan jag väl säga, med så lite sömn och på smärtstillande. Jag får väl se om det blir en ny förlossning inatt. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän