Fortsätt till huvudinnehåll

Runda av.

Veckan har erbjudit mycket underhållning för alla i familjen. Förutom herr B.o.B.s och min sällsynta utekväll med teaterbesök, så har arvsmassorna också fått roa sig.

Polarn fick följa med bästa förskolekompisen, som nu börjat skolan, för ett besök på lekland. Det var ren och skär lycka. Kompisen ville ta med Polarn för att fira sin födelsedag och Polarn planerade hela veckan för den stora dagen. Jag fick lov att ta ut flextid för att ta med Polarn och köpa present på fredagen, eftersom hon oroade sig så för att inte hitta den rätta presenten. Alltså behövde jag ge henne möjligheten att leta både på fredagen och lördagen. Hon hittade dock presenter hon blev väldigt nöjd med redan på fredagen. Hon lämnades åter så där lagom uppvarvad och väldigt stolt över sitt äventyr.

Idag fick arvsmassorna träffa kompisen som flyttade till Sydafrika. Hon har alltid haft ett extra gott öga till Pyret, så det blev mest hennes dag idag även om Polarn var med. Vi hängde flera timmar i lekparken och gjorde några tappra försök att peta i alla arvsmassor lunch mellan allt springande. De behövde ingen lunch, de nöjde sig med att ränna runt. Bristen på näringsintag gjorde sig däremot påmind efter att lekträffen var över. Lågt blodsocker kombinerat med vad man kan ana är en ledsen känsla av att det kommer dröja innan de ses igen, ger märkbart lättirriterad arvsmassor. Enkel matematik.

Men för att summera; alla familjemedlemmar har fått roa sig under en och samma vecka. Det är ju nästan så man får lite hopp om livet mitt i höstrusket. Kanske borde det investeras i en trisslott. Men framförallt så gör en sådan vecka det lite lättare att orka med en alldeles vanlig, händelsefattig vecka man har framför sig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.