Fortsätt till huvudinnehåll

Helgnöje.

Vad man tycker är roligast att göra skiljer sig en aning från person till person. Att rensa, städa ur och sätta in nya hyllor i förrådet kanske inte står högst upp på listan över saker man vill göra på en lördag. Förutom för sådana som jag.

Den enorma tillfredsställelsen när skenorna och hyllorna var fastskruvade, förrådet borstat och rensat och alla saker på sin plats, är obeskrivbar. Nu finns till och med tomma lådor och plats kvar i hyllan, det kommer hålla mig lycklig under lång tid. Dessutom såg jag bara på en enda spindel, visserligen en stor jäkel, men bara en.

En sådan dag avrundades med ett helt fantastiskt grönsaksbröd och småplock.


Och katten med lenaste pälsen någonsin, som värmde upp benen åt mig. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.