Fortsätt till huvudinnehåll

Inte en så blodig historia.

En mäktig dag, på flera sätt.

Pluggis och jag fick ett spontant och artigt bemötande av vår lärare idag. Vi förstår inte vad som har hänt men det känns klart att något har förändrats. På ett överraskande men positivt sätt.

Mot slutet av dagen hade vi ett möte med vår handledare som var helt fantastiskt. Hon inte bara tar oss i handen och leder oss genom arbetet, hon förklarar på ett sätt som gör att vi blir inspirerade, förstår bättre, lättare kan ta oss an arbetet och får oss att känna oss kompetenta. Hon kommer ge oss all tid vi behöver istället för de obligatoriska timmarna och hon hjälper till istället för att bara ge råd. Vi känner som att vi har vunnit på jackpot och vi planerar att ge henne den mest magnifika bukett vi kan hitta när det här är klart.

Jag rundade sedan av dagen med att möta upp Couscous i city. Först åt vi en snabb middag, sen gick vi på Operan och såg Dracula.

Wow.
Vilken grej.
Helt otroligt vilka effekter, vilken visuell dröm att betrakta, med en ljussättning som var helt magisk.
Så himla imponerande.
Vi satt på andra raden och bara försökte ta in allt och förstå hur de fick till hela föreställningen. 


Vi gick eftersom vi har ett sedan gammalt gemensamt intresse för Dracula och vampyrer och det var väl tur. Första men inte sista gången på Operan, känner jag. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.